Let me tell you a story...

...about a condom. En som var rosa och pimpad med glamflashigt silverglitter.

Och inte nog med det.....  För den hade dessutom berikats utav brutal knotterfest, packad el solo i en fin och frestande vinröd shiny lyxförpackning, signerad der deutschen Land irgendwo. Jag var tolv bast, blond och upp över öronen förälskad i en två år äldre pojke. Och den här pojken och jag, vi hade det fruktansvärt roligt tillsammans. Dag ut och dag in. Man skulle nog eventuellt till och med kunna säga att vi var som varandras nikotinplåster; ständigt påklistrade, beroende och nästan lite löjligt svansande efter varandra likt små hundvalpar in distress.

Det var en dag för snart 6 år sedan, nere i vår uppimpade källarvåning, som vi lät en briljant idé få avlas fram emellan oss. Ni förstår: han hade nämligen en kondom (!!!) liggandes i sin plånbok, säkert väntande på att få komma till användning. En kondom, som han införskaffat på en båt under sin vistelse i Tyskland. Ni hajjar, va? Utomlands till och med. Gosh. Det här var så outstanding skithäftigt så jag bara small rakt av pronto, och anammade samma mörkröda färg som gummits omsvepande pack-stass, samtidigt som mina små fumliga fingrar med avskavt nagellack ivrigt fick rippa glansen på den.

"Nu gör jag det", tänkte jag och............................................................ fyllde den med vatten. What a disappointment, huh...? Hahahaha. Livets goda som tolvåring är inte så jäkla komplicerat förstår ni. Vi bara stod där, min första kärlek och jag; trängandes på toaletten och sprängladdade den rosa glitterkondomen, samtidigt som vi tyckte att livet var bra tillfredsställande som det var. Därefter lade vi den i en gammal godispåse med dumlepapper, knutströp den med råge och tyckte att den gjorde sig utomordentligt bra inuti ett av våra hörnskåp. Safe! 

Och så häromdan, sex år senare, skulle jag städa lite i enlighet med dom små ryck som ibland väller över en likt påträngande små mani-monster - so I got started, landade blicken på hörnskåpet nere i källaren och konstaterade att dammråttorna sadlat om till rejäla elefanter. Efter en stunds "uuueeew"-ande, öppnade jag det som ni kanske förstår, för en redig clean-up. Guess what comes next?

Jo, en gammal söndermöglad kondom med lite, lite vatten inuti. Blekt rosa och fruktansvärt enslig, jävlig och bortglömd. Det var längesen jag skrattade så mycket. Mycket hinner hända på sex år, men det här tog fan priset. Jag blir så nostalgiskt äcklad och road och lycklig. Det är sjukt vad jag ruvar på minnen någonstans därunder ytan. Helfestligt värre!

Självklart fick detta minnes fysiska ådra åka i soporna med huvudet före, men det är ändå bra tacksamt och roligt att få tänka tillbaka såhär i efterhand. På sådant som man trodde man glömt och som då bara var "oväsentliga" vardagsföreteelser. Haha :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0